HINNAT

Hinnat perustuvat kulloinkin voimassa oleviin hintoihin, oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (Alv 24%).
Voimassa olevat erikoistarjoukset huomioidaan hyväksenne.

MAKSUEHTO

Kaikki myynti yksityisasiakkaille tapahtuu ennakkomaksulla, tukkuasiakkaille myymme laskulla. Maksujenvälityspalvelumme hoitaa Checkout Finland Oy, joka tarjoaa seuraavat maksutavat: Aktia – Nooa – SP/POP, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Ålandsbanken, APE payment, Jousto (osamaksu 1 – 24kk). JOUSTO on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com, Puhelinmaksu, Tilisiirto.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on 3 – 7 pv. Poikkeuksena elokuussa tilatut toimitukset, jotka toimitetaan syyskuun ensimmäisellä viikolla tehtaan kesälomien takia. Varastoimme koko ajan kaikkia volyymituotteita, jotta pystyisimme toimittamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Kaikki tilaukset toimitetaan Postin välityksellä. Mikäli tilattua tuotetta ei ole varastossa, otamme välittömästi henkilökohtaisesti yhteyttä ja tarkennamme tuotteen tarkan toimitusajan.

VAIHTO JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen täysi palautus-ja vaihto-oikeus 14 päivän ajan kaupantekohetkestä, edellyttäen että: tuote on käyttämätön ja ehjä, tuote on alkuperäisessä ja ehjässä pakkauksessaan, tuotteen täytyy olla hyvin pakattu ja mukana pitää olla kuitti ostosta, kaikista palautuksista sovittava erikseen myyjän kanssa. Emme lunasta posti-tai bussiennakkopalautuksia, aiheelliset palautukset korvataan asiakkaalle!

TAKUU

Madallusjouset elinikäinen jousitakuu, muut tuotteet 2 vuotta. Takuu ei kata sopimattomasta hoidosta, väärästä käsittelystä tai virheellisestä asennuksesta johtuvia vikoja. Takuun piirissä ovat materiaali-ja kokoonpano-sekä suunnitteluvirheet. Postimyynnissä kuitti toimii takuutodistuksena.
Ota aina yhteys asiakaspalveluumme Puh. 020 7434 330

MYYJÄ

EUROVANNE / EV – Import

Valtakatu 34, 69100 Kannus, Finland
Y-tunnus: 2304658-9
E-mail: asiakaspalvelu@eurovanne.fi